Not known Facts About بیماری های مشابه سلیاک

● تنها راه برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک برای جلوگیری از علائم این است که گلوتن را از رژیم غذایی خود حذف کنند.

این وسیله‌های خونگی رو خیلی زودتر از چیزی که فکر می‌کنید باید تعویض کنید!

اگر بیش از دو هفته است که دچار مشکل گوارشی مثل اسهال یا یبوست شده اید، حتما به پزشک مراجعه کنید تا بطور دقیق مشکلتان بررسی شود.

● اگر فردی مبتلا به درماتیت هرپتی فرمیس باشد، داروهایی مانند دی آمینو دی فنیل سولفون (داپسون) می تواند علائم را کاهش دهد.

در صورت تغذیه با شیر مادر: اگر به نوزاد مبتلا به سلیاک شیر مادر می‌دهید، بایستی رژیم غذایی شما در دوران شیردهی فاقد گلوتن باشد.

سرویس مادر و کودک – بیماری سلیاک نوعی واکنش خود ایمنی بدن به پروتئین گلوتن است. این پروتئین در گندم، جو و چاودار وجود دارد. نوزادان و کودکان نوپای مبتلا به سلیاک، در صورت مصرف مواد غذایی دارای گلوتن، دچار مشکلاتی می‌شوند.

● در فرد مبتلا به بیماری سلیاک، قرار گرفتن مکرر در معرض گلوتن به پوشش روده آسیب می رساند. این حالت می تواند منجر به کمبود مواد مغذی شود و می تواند باعث مشکلاتی در بیماری سلیاک مانند:

رایج‌ترین موادی که بدن با کمبود آنها روبرو می‌شوند عبارتند از:

برنج پخته و نرم شده (از برنج‌های فاقد گلوتن استفاده کنید)

بیلی روبین در صفرا با صفرا مخلوط شده و از آن جا به طرف روده حرکت می کند. این ماده در روده توسط باکتری های تجزیه شده و توسط مدفوع و ادرار دفع می شود. علل مشاهده مدفوع زرد چیست؟

 سبزیجات دارای نشاسته مانند نخود فرنگی، سیب زمینی، سیب زمینی شیرین و ذرت

اگر چه آزمایش خون می‌تواند راهنمای خوبی در مسیر تشخیص سلیاک باشد، اما اندوسکوپی تنها راه تشخیص قطعی بیماری سلیاک است. پیش از انجام اندوسکوپی برای کودک، با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا از ضرورت انجام آن آگاه شوید.

برای تنظیم رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان نوپا بایستی با پزشک کودک و متخصص تغذیه مشورت کنید، تا برنامه ای مغذی و سالم برای او داشته باشید.

همچنین بسیاری از مواد خوراکی فاقد گلوتن مانند نان، غلات، پنکیک، ناگت مرغ و حتی خمیر پیتزا نیز در فروشگاه‌ها وجود دارند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Not known Facts About بیماری های مشابه سلیاک”

Leave a Reply

Gravatar